Italia. Mamă româncă, acuzată că și-ar fi răpit fetița de 4 ani: Interceptate într-un zbor spre România

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Mamă ROMÂNCĂ, acuzată că și-ar fi RĂPIT propria fetiță de 4 ani: Interceptate într-un ZBOR spre România
Italia. Mamă ROMÂNCĂ, acuzată că și-ar fi RĂPIT propria fetiță de 4 ani: Interceptate într-un ZBOR spre România

O mamă româncă ar fi încercat să fugă din Italia în România, cu fetița ei de 4 ani, însă a fost interceptată de poliția rutieră într-un zbor către Bacău.

S-a întâmplat vineri când o femeie româncă, despărțită de soțul ei, a părăsit un centru din provincia Viterbo împreună cu fiica cuplului de 4 ani, cu intenția de a o scoate pe fetiță în secret din Italia.

O infracțiune numită „răpire de copii”, în cazul specific al unui minor „incapabil să-și dea consimțământul în mod adecvat”, fiind sub vârsta de 14 ani.

Tatăl, când s-a întors vineri seară de la serviciu, nu a găsit-o pe soția și fiica sa, și-a dat seama ce s-ar fi putut întâmpla, cerând ajutor polițiștilor rutieri.

 

Mama și fiica, interceptate într-un zbor de la Roma la Bacău

 

Agenții comandamentului provincial din via Palmanova, imediat ce a declanșat alarma „răpirea copilului”, au fost imediat activați, interceptând mama și fiica într-un zbor care a plecat la puțin timp după ora 19:00 de la Roma și s-a îndreptat către aeroportul din Bacău.

„Aș dori să mulțumesc polițiștilor rutieri, datorită cărora am putut să știu în timp real unde se află fiica mea, având astfel posibilitatea de a mă duce imediat în cabinetul juridic prin avocatul meu”, spune bărbatul, rezident cu familia sa într-un centru al provinciei,.

„Mama și fiica nu au fost oprite, dar, având datele referitoare la mișcările lor și la călătoria făcută fără știrea tatălui, am putut scrie imediat departamentului de justiție juvenilă și ambasadei Italiei în România”, confirmă avocat al tatălui copilului, care speră să poată îmbrățișa copilul din nou cât mai curând posibil.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel