Italia. Familie de români, implicată într-un teribil accident: Un șofer de 70 de ani a intrat pe contrasens și a spulberat mașina conaționalilor

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Familie de români, implicată într-un teribil accident: Un șofer de 70 de ani a intrat pe contrasens și a spulberat mașina conaționalilor. FOTO: captură veronasera.it
Italia. Familie de români, implicată într-un teribil accident: Un șofer de 70 de ani a intrat pe contrasens și a spulberat mașina conaționalilor. FOTO: captură veronasera.it

O familie de români a fost implicată, ieri după-amiază, într-un teribil accident în Peschiera, regiunea Veneto din Italia.

Accidentul s-a produs nu departe de granița cu Sirmione, în jurul orei locale 17:30. Potrivit unei reconstrucții inițiale, un Peugeot 3008, condus de un bărbat de 70 de ani cu soția de 71 de ani în dreapta, ambii domiciliați în Ponti sul Mincio, în provincia Mantua, din motive care nu au fost încă clarificat ar fi invadat brusc banda opusă, pe care mergea cu un Volkswagen Tiguan cei trei membri ai familiei de români cu domiciliul în Carpenedolo, în zona Brescia. La volan se afla soţia de 41 de ani, iar împreună cu ea era soțul, în vârstă de 50 de ani, și fiica de 17 ani.

„M-a înșelat cu un cuplu căsătorit”. Mamă româncă, acuzată de fostul soț de fapte oribile, în Italia: „Fiul nostru mic, implicat în jocurile lor erotice”

 

Cinci persoane au ajuns la spital

 

Impactul frontal dintre cele două autovehicule a fost destul de violent, până în punctul în care o echipă a pompierilor Bardolino a fost nevoită să intervină la fața locului, pentru a elibera ocupanții din fiarele în care au fost blocați. Medicii au venit la fața locului cu ambulanţe şi un elicopter. Dintre cele cinci persoane implicate, patru au fost duse în cod galben la Clinica Pederzoli din Peschiera pentru tratament și controale, în timp ce femeia de 71 de ani, prezentă în Peugeot 3008, a fost transportată de urgență cu elicopterul la spitalul Borgo Trento.

Au fost neplăceri majore la sistemul rutier, care a fost reglementat de poliția locală și care a revenit la normal abia seara, în timp ce investigațiile și refacerea dinamicii au fost încredințate carabinierilor din Peschiera del Garda.

O „maîtresse” româncă și-a atras prietena minoră în Italia și a exploatat-o: Vecinii au dat alarma

 

----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG   

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel