Italia. Escrocii au încercat să profite de moartea Elenei şi a fiului ei. Familia: "Noi am plătit tot din decembrie pentru repatriere"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Răsturnare de situaţie în cazul badantei găsită moartă împreună cu fiul său, Francesco. Familia reclamă că nişte escroci din Constanţa s-au dat drept fraţii Elenei şi au cerut bani pentru repatrierea sa şi a fiului ei, în condiţiile în care familia a plătit totul din decembrie şi aşteaptă finalizarea anchetei pentru a o aduce în ţară.

„Noi am plătit totul încă din luna decembrie, dar nu i-am putut aduce acasă pentru că ancheta a durat foarte mult. Sperăm să se rezolve totul pentru că mama suferă foarte mult că nu poate să o înmormânteze. Și parcă nu era totul destul, niște tipi din Constanța au făcut un cont fals pe Facebook prin care solicitau ajutor pentru aducerea celor două sicrie acasă. Am anunțat că datele sunt false, iar noi nu cerem nimic”, a declarat unul dintre fraţii femeii decedate, pentru Obiectiv de Suceava.

Aceasta este postarea distribuită de escroci:

Postarea distribuită de escroci. Cereau bani pentru repatrierea Elenei

În decembrie 2020, Elena Cătălina Pânzaru şi fiul ei Francesco au fost găsiţi fără răsuflare într-o cameră a parohiei San Martino din Velletri, regiunea Lazio. Cauza decesului: intoxicare cu monoxid de carbon.

Până acum, ancheta oficialităţilor nu a permis familiei să le aducă trupurile în ţară, pentru a fi înmormântate creştineşte.

Corpurile au stat în ultimele luni la Institutul de Medicină Legală Tor Vergata, unde s-a stabilit cum s-a petrecut tragedia, a informat portalul ilmeridianonews.it.

Elena lucra ca îngrijitoare (batantă) în Italia. La un moment dat, a rămas fără serviciu şi şi-ar fi găsit refugiu în parohia San Martino, aflată în administrarea Asociaţiei San Girolamo Emiliani.

Peste noapte, pentru a se încălzi, Elena a aprins o sobă pe gaz. Rămasă fără oxigenul necesar arderii, flacăra s-a stins repede, iar gazul i-a asfixiat pe femeie şi pe fiul acesteia. Oamenilor legii sosiţi la faţa locului nu le-a rămas decât să le constate decesul. Elena avea 36 de ani, iar copilul - 6 anişori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel