Italia. El este bărbatul care a UCIS o ROMÂNCĂ însărcinată și a lăsat-o într-un ȘANȚ. Ana Maria l-a IMPLORAT să o lase în viaţă (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Antonino Borgia, italianul de 51 de ani arestat după ce a omorât-o pe Ana Maria Di Piazza, românca însărcinată şi lăsată să moară într-un şanţ, a fost filmat dezbrăcat, în timp ce o ataca pe tânără.

Italianul riscă ani grei de închisoare pentru îngrozitoarea crimă comisă vineri, 22 noiembrie, în oraşul Balestrate, provincia Palermo.

Borgia a fost filmat de o cameră de supraveghere în timp ce o urmărea pe Ana Maria Di Piazza, la scurt timp după ce a înjunghiat-o în burtă.

(w670)

Cei doi s-au întâlnit în Balestrate, apoi au întreţinut relaţii intime într-o maşină. La sfârşit, românca i-a spus italianului cu care avea o relaţie de un an că este însărcinată şi că îi va spune totul soţiei acestuia.

Bărbatul s-a enervat, a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe tânăra de 30 de ani în burtă.

 

Ana Maria l-a implorat să o lase în viaţă: „Vom avea un copil! Te iubesc!”


După ce a fost înjunghiată, tânăra româncă însărcinată a fugit din maşină, însă a fost urmărită şi prinsă de amantul ei. Momentul în care italianul a prins-o a fost surprins de o cameră de supraveghere care a înregistrat atât video, cât şi audio.

Astfel, anchetatorii au aflat că românca, înjunghiată în burtă, l-a implorat pe Borgia să o lase în viaţă.

„Ce faci? Vom avea un copil! Te iubesc!”, au fost ultimele cuvinte ale Anei, potrivit Observator. Ulterior, cei doi s-au întors la maşină, după ce italianul i-a promis că o va duce la spital.

(w670) 

 

Omorâtă şi aruncată într-un şanţ de pe marginea drumului


Pe drum, cei doi s-ar fi certat din nou, iar Antonino Borgia a lovit-o pe Ana cu o bâtă în cap, apoi i-a tăiat gâtul cu acelaşi cuţit cu care a înjunghiat-o.

Pe drumul dintre localităţile Balestrate şi Partinico, italianul a oprit maşina şi a aruncat cadavrul româncei într-un şanţ.

Apoi, Borgia a luat prânzul şi a mers la o frizerie. El a fost prins de anchetatorii italieni şi a recunoscut crima.

Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza era mama unui copil în vârstă de 11 ani şi locuia în Giardinello, ea fiind adoptată şi crescută de o familie de italieni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel