Italia. Doi ROMÂNI arestați după ce au băgat GROAZA în carabinieri (FOTO + VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Carabinierii din Piacenza, Italia, au luat-o, ieri seară, pe urmele unei mașini care mergea în zig-zag pe şosea.  În mașină era un român, în vârstă de 31 de ani, și un ucrainean cu cetățenie română, în vârstă de 22 de ani. 

Potrivit liberta.it, după ce mașina a tras pe dreapta, ei s-au confruntat cu o scenă incredibilă. Bărbatul de 22 de ani avea o pușcă cu calibru de 12 îndreptată spre polițiști.

Evident, polițiștii au confiscat arma, care s-a dovedit a fi rezultatul unui furt în locuințe care a avut loc la Rottofreno în 2017. O cutie cu cartușe cu 25 de muniții a fost, de asemenea, ascunse sub scaun.

Șoferul român de 35 de ani a fost supus alcoltestului și a fost pozitiv cu o limită de patru ori mai mare decât cea permisă.

Cei doi români au fost arestaţi, iar carabinierii le-au percheziţionat şi locuinţele. În casa românului de 31 de ani a fost găsit un arsenal de arme: puști, pistoale, o arbaletă, un arc, diferite muniție cu alice, săgeți, o sabie de infanterie şi steluţe ninja.

(w670)

Polițiștii au confiscat armele şi au demarat cercetările pentru a identifica proveninenţa acestora descoperite la român în casă şi în maşină. 

(w670)

Cei doi români au fost arestați şi ase află acum la dispoziţia autorităţii judiciare italiene.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel