Italia. Daniel și David, frățiorii uciși în parc, au fost înmormântați: Lacrimi, durere, aplauze, baloane și porumbei - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Daniel și David, frățiorii uciși în parc, au fost înmormântați Lacrimi, durere, aplauze, baloane și porumbei - VIDEO
Italia. Daniel și David, frățiorii uciși în parc, au fost înmormântați Lacrimi, durere, aplauze, baloane și porumbei - VIDEO

Lacrimi, durere și baloane albe și albastre. Sute de oameni s-au adunat în jurul bisericii Regina Pacis din Ostia pentru a-și lua rămas bun de la David și Daniel Fusinato, cei doi frați uciși în Ardea duminica trecută, când un individ înarmat i-a împuşcat mortal în timp ce se jucau într-un parc.

„La revedere, Daniel și David. Sperăm ca inimile voastre să zboare mai sus decât nebunia acestei lumi”, este mesajul pe care prietenii de la școala de fotbal l-au postat în fața parohiei. În curte există o desfășurare densă a poliției și a forțelor de securitate private, asigurându-se că totul este făcut în ordine. Chiar înainte de începerea ceremoniei, înfruntând temperaturile ridicate, mulți cetățeni din Ostia și Ardea s-au înghesuit în piața din fața bisericii pentru a-și lua un ultim rămas bun lui Daniel și David.

 

O lungă repriză de aplauze a întâmpinat sosirea sicrielor celor mici, escortate de polițiști, din curtea bisericii. Tăcerea respectuoasă a durerii familiei a fost spartă de lacrimile mamei, acoperite câteva clipe mai târziu de aplauze îndelungate.

 

Prezenți în biserică au fost primarul Romei, Virginia Raggi și președintele municipiului X, Giuliana Di Pillo, împreună cu viceprimarul Ardea, Morris Orakian, și consilierul pentru proprietatea de stat a municipiului Ardea, Alessandro Possidoni.

Administrația Ardea și-a reînnoit condoleanțele familiei, într-un moment atât de dificil.

Sute de baloane albe și albastre s-au ridicat la cer în timp ce sicriele lui Daniel și David au ieșit. Tăcerea a fost întreruptă de o lungă aplauză care a îmbrățișat simbolic părinții celor doi copii. Chiar și bombele de fum albastre au colorat cerul câteva clipe pentru a aduce un omagiu lui Daniel și pasiunii sale pentru Lazio, care a fost amintit și de discursurile finale pe care unii prieteni de familie le-au citit în biserică.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel