Italia. Daniel a murit la numai 30 de ani într-un cumplit accident

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Daniel a murit la numai 30 de ani într-un cumplit accident
Italia. Daniel a murit la numai 30 de ani într-un cumplit accident

Un accident tragic a avut loc joi seara în Chioggia, provincia Veneția, regiunea Veneto, Italia. Daniel T., un tânăr de numai 30 de ani, a murit pe loc.

Tânărul Daniel conducea un Fiat Panda când, la un moment dat, din motive încă cercetate, a pierdut controlul vehiculului și a ieșit de pe șosea. Accidentul mortal s-a produs ieri seară, chiar înainte de ora 20.00, la Brondolo, pe Arzeron. 

Daniel venea de la sensul giratoriu Ca'Bianca când a ieșit de pe șosea în viteză și a ajuns în parcarea clubului de tenis. Mașina lui Daniel s-a izbit de alte două autoturisme parcate. A fost un accident extrem de violent, mașina bărbatului, din cauza impactului, a ajuns complet distrusă.

Alarma a fost declanșată imediat. Pompierii au sosit din Chioggia și au asigurat mașina în care călătorea victima și, din păcate, în ciuda primului ajutor acordat, medicul Suem a fost nevoit să declare decesul bărbatului.

La fața locului au fost și carabinierii care au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel