Italia. Copil român de 3 ani se zbate între viață și moarte după ce a luat foc

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un copil român, în vârstă de 3 ani, a luat foc, ieri, într-un apartament situat în piazza San Lorenzo din cartierul Lancianovecchia al localității Lanciano, regiunea Abruzzo, Italia.

Potrivit ilmessaggero.it, totul a avut loc după ce micuțul s-a jucat cu o sticlă de alcool lângă flăcările de la aragaz și a luat foc. Sora lui de 14 ani, împreună cu un alt frate de 10 ani și o prietenă au încercat să stingă flăcările, dar au suferit și ei arsuri ușoare.

Vecinii au auzit țipetele micuțului și au intervenit stingând flăcările cu o pătură, apoi i-au dus pe ambii frați la camera de urgență din Lanciano pentru primul ajutor. Băiatul de 3 ani a fost transferat cu elicopterul în centrul de specialitate al spitalului Gemelli din Roma, pentru arsuri pe toată suprafața corpului. Medicii susțin că starea micuțului este deosebit de gravă.

Poliția din Lanciano investighează evenimentul, cu ajutorul colegilor de la echipa Chieti Mobile. De asemenea, poliția verifică motivul absenței părinților care au lăsat custodia minorilor în acel moment.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel