Italia. Camionul unui român, implicat într-un teribil accident: A căzut de la 15 metri înălțime. Un afacerist a murit - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Accident teribil pe drumul provincial 11, de-a lungul șoselei de centură care duce de la Vercelli la Novara, din Italia. Un autoturism a intrat violent în camionul condus de un șofer român.

Tragedia a avut loc ieri, cu puțin timp înainte de ora 11:00, la kilometrul 77. La volanul mașinii se afla Giovanni Caputo, în vârstă de 55 de ani, cunoscut și apreciat de toți pentru munca sa ca dealer de anvelope în Corso Prestinari.

Conform primelor informații, Giovanni Caputo, care din motive ce urmează să fie reconstruite de Poliția Rutieră și de pompieri, s-a izbit frontal cu TIR-ul condus de un șofer român, în vârstă de 38 de ani. Impactul a fost deosebit de violent, încât camionul a spart parapetul podului și s-a prăbușit, de la o înălțime de aproximativ 15 metri. 

2. -imagine fara descriere- (italia--camionul-unui-roman--implicat-intr-un-teribil-accident-a-cazut-de-la-15-metri-inaltime--un-afacerist-a-murit---foto-2.jpg)

 

Povestea unui martor a venit la câteva momente după accident

 

Un martor care a fost la fața locului imediat după accident a vorbit cu jurnaliștii italieni.

„În timp ce mă întorceam de la Novara, ​​de-a lungul șoselei de centură la înălțimea podului peste râul Sesia, am văzut că este un accident rutier în care era implicată o mașină și un camion. S-ar părea, din poveștile celor care s-au oprit cu puțin timp înaintea mea, că șoferul autoturismului a îndrăznit să depășească și a ajuns să lovească camionul care venea dinspre Vercelli spre Novara. În urma impactului frontal, mașina a fost zdrobită complet pe partea dreaptă față. Camionul lovit pe dreapta față a fost deviat spre barieră, a spart-o și a căzut sub pod. Șoferul camionului a fost scos de un fermier care lucra pe câmpurile învecinate. Șoferul era inconștient, blocat în mașină.

Șoferii care participau la trafic au sunat la 118, iar salvarea cu elicopterul și o ambulanță s-au deplasat la fața locului. Pe asfalt era o cantitate incredibilă de moloz și piese mecanice care acopereau o porțiune a șoselei de centură, părea că ar fi explodat o bombă. Spargerea balustradei este impresionantă”, a spus martorul.

Șoferul român de TIR a fost transportat în stare gravă la spital, iar șoferul autoturismului a murit pe loc. Giovanni Caputo, persoana decedată din groaznicul accident, a fost un dealer de anvelope, proprietar al unui cunoscut atelier din Corso Prestinari din Vercelli.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel