Italia. Badantă româncă, acuzată că a furat 50 euro, a cerut intervenția soțului. Ce a urmat l-a adus pe bărbat în fața judecătorului

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 51 de ani, este acuzat de omor din culpă după ce l-ar fi bătut pe italianul de care avea grijă soția lui, în vârstă de 53 de ani, cu grave dizabilități, în L'Aquila, Italia.

Victima a acuzat-o pe badanta româncă de faptul că i-ar fi furat suma de 50 de euro din portofel. Enervat, soțul badantei l-a bătut pe italian până la băgat în spital. Evenimentul a avut loc în urmă cu doi ani, iar victima nu și-a mai recăpătat cunoștința și a murit zilele trecute într-o unitate de reabilitare din Chieti. Autopsia pregătită în această dimineață va clarifica de ce a murit Massimo Zugaro, în vârstă de 53 de ani din Roma, dar rezident în Filetto.

Italia. Se cere închisoare pe viață pentru o badantă româncă. Pensionarul i-a promis că se va căsători cu ea și că-i va lăsa toată averea

 

Badanta, acuzată că ar fi furat 50 euro

 

Potrivit rechizitoriului, cearta ar fi izbucnit după ce bărbatul de 53 de ani ar fi acuzat-o pe badanta româncă de furtul a unei bancnote de 50 de euro din portofel. O acuzație care nu a fost digerată de românca ce ar fi avut nevoie de intervenția partenerului ei, chemat la rândul lui ocazional de victimă să facă mici lucrări în grădină.

În locuința bărbatului de 53 de ani, conform a doi martori, printre care și mama victimei, care a murit între timp, spiritele s-ar fi încins și românul l-ar fi lovit cu palmele făcându-l să cadă de mai multe ori pe canapea și ultima dată pe pământ.

Invitat de medici să fie examinat, bărbatul de 53 de ani convins că este bine ar fi renunțat, dar a doua zi starea de sănătate s-a înrăutățit atât de mult încât a fost internat la terapie intensivă la spitalul Aquila și după o perioadă într-o unitate de reabilitare din Chieti, unde a murit zilele trecute.

Italia. Badantă româncă de 60 de ani, condamnată la ani grei de închisoare: „Copiii pensionarei nu meritau să trăiască această tragedie”

 

Vezi și

 

„Suntem speriați! Ajutor!” O badantă româncă a ajuns după gratii, în Italia. A atacat polițiștii care au fost chemați de vecini

 

O badantă româncă, în vârstă de 33 de ani, a ajuns în cătușe după ce ar fi agresat polițiștii care au intervenit miercuri după-amiză la apelul unor vecini care au auzit țipetele pensionarului de care avea grijă, în Viterbo, regiunea Lazio din Italia.

Conform acuzațiilor, badanta româncă ar fi maltratat pensionarul cu dizabilități de care avea grijă și apoi ar fi lovit și polițiștii. Femeia, care ulterior a fost eliberată, i-ar fi atacat pe polițiștii care au intervenit miercuri după-amiază la îndemnul unor vecini din cartierul Cappuccini din Viterbo. „Am auzit țipetele bătrânului, ne-am speriat și am cerut ajutor”, spun vecinii care au sunat la carabinieri.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel