Italia. Ana a fost împușcată mortal într-un coafor, chiar în fața clienților. Călăul este căutat de carabinieri

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan
Accident tragic azi pe A1 în Italia: șoferul unui autobuz cu tineri ar fi adormit la volan

Ana B., în vârstă de 30 de ani, a fost împușcată în cap, astăzi, într-un coafor, chiar în fața clienților, în Pontecagnano Faiano, provincia Salerno din Italia. 

Potrivit primelor informații oferite de presa din Italia, Ana a murit într-un salon de coafură, în via Tevere, în Pontecagnano Faiano. Din păcate, încercările de a-i salva viața au fost inutile. Rănit la umăr, din motive ce urmează a fi stabilite, un alt bărbat, A.C., a fost salvat și transportat la spital.

Victima ar fi fost ucisă de fostul iubit care a mai rănit și alte două persoane, printre care și actualul iubit al Anei.

După ce a comis crima, călăului i s-a pierdut urma. Carabinierii îl urmăresc, chiar și cu ajutorul unui elicopter care zboară deasupra zonei la joasă altitudine.

 

„Tocmai am aflat de o veste care ne tulbură comunitatea”

 

„Dragostea nu este niciodată lacrimi, tristețe, frică, nesiguranță, singurătate, niciodată. Dragostea este iubire și, dacă există, nu încetează să strălucească. Nu te mulțumi cu puțin, ai curaj și caut-o pe cea adevărată. Ceea ce nimeni nu mai are curajul să încerce”, scria Ana B., pe profilul ei de Facebook în urmă cu ceva timp. 

„Tocmai am aflat de o veste care ne tulbură comunitatea. O tânără și-a pierdut viața din cauza unei crime tragice. Întregul oraș Pontecagnano Faiano transmite condoleanțe familiei”, a transmis primarul Giuseppe Lanzara, fiind întristat de incident.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel