Italia. Ucigașul lui Andrei este un român și a fost arestat. Criminalul a cerut o Biblie în închisoare

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Ucigașul lui Andrei Dănilă a fost arestat. Ce a cerut acesta să primească la închisoare
Ucigașul lui Andrei Dănilă a fost arestat. Ce a cerut acesta să primească la închisoare

Neculai Traian este numele românului care l-a ucis pe Andrei Dănilă, un român fără adăpost din Italia. Ce doi bărbați nu aveau casă și s-ar fi bătut pentru o bicicletă. În urma încăierării, Andrei a decedat, iar Neculai Traian a fost arestat. Omul și-a recunoscut vina și a ceurt un singur lucru să i se aducă la închisoare.

O Biblie în limba română și ochelarii de vedere: asta a cerut Neculai Traian, omul străzii de 53 de ani arestat sub acuzația că l-a ucis pe un alt om al străzii, Andrei Dănilă, pe 20 februarie, în Collegno.

Obiectele se aflau în baraca pe care o construise sub un pasaj și au fost recuperate de carabinieri, urmând să îi fie trimise la închisoare. Acum câteva zile Andrei Dănilă a murit la spitalul din Rivoli, un orășel de lângă Torino. Bărbatul, fără un adăpost deasupra capului, a decedat din cauza rănilor suferite în urma unui atac. După ce polițiștii italieni au demarat o anchetă pentru identificarea celor responsabili.

 

Un judecător a schimbat infracțiunea din omor prin imprudență în omor voluntar agravat de motive ascunse


Potrivit autopsiei, corpul lui Dănilă prezenta urme de strangulare și de lovituri violente în abdomen, care au provocat hemoragii interne. Anchetatorii cred că cei doi bărbați fără adăpost s-au bătut pentru o bicicletă. Potrivit avocatului apărării, Daniela Rossi, mai sunt multe aspecte care trebuie clarificate.

Unul dintre ele este legat de timpul scurs de când victima a sunat la 112 și până când a fost găsită: salvatorii, urmând instrucțiunile sale, s-au dus la locul stabilit, dar nu au văzut pe nimeni. Traian a fost depistat câteva zile mai târziu în coliba sa, la aproximativ cincizeci de metri distanță. Până în prezent, acesta nu a răspuns anchetatorilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel