Italia - Venitul de cetățenie. Politician, REVOLTAT: „Va reveni și familiilor de ROMÂNI de etnie romă? RUȘINE!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

După aprobarea decretului privind acordarea Venitului de cetățenie de către Guvernul italian, Maurizio Marrone, exponent al partidului de centru-dreapta Fratelli d`Italia a declarat că va preveni ca acești bani să ajungă la familiile de români de etnie romă. 

Conform torinoggi.it, Marrone nu este de acord ca acest ajutor social să ajungă la cetățenii străini romi care îndeplinesc condițiile impuse de Guvern.

Citește și IMPORTANT! Venit minim GARANTAT pentru românii din Italia. Vezi ce condiții trebuie să îndeplinești

„Vom preveni ca acești bani să ajungă și la familiile de români și bosniaci de etnie romă. Este o rușine!

Am mers la tabăra nomadă din Geramagano pentru a constata la fața locului cât de mulți nomazi de acolo ar avea dreptul să primească venitul de cetățenie, am întâlnit o mulțime de romi români care vor fi printre beneficiari pentru că trăiesc în Italia de mai bine de 10 ani.

În ciuda promisiunii de al dedica italienilor, cu venitul de cetățenie vor fi în sărbătoare toate taberele țigănești, iar cetățenii vor finanța această rușine cu banii lor, prin taxele pe care le plătesc în mod cinstit statului italia. Ne vom opune cu toate forțele noastre să împiedicăm această nedreptate!”, a precizat Maurizio Marrone.

 

Augusta Montaruli

Con Maurizio Marrone e Fabrizio Bertot in un campo #nomadi per dimostrarvi che sono già pronti a chiedere il #redditodicittadinanza Fratelli d'Italia dice no! Guardate qui ????????????

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel