ISU Teleorman: 12 persoane au fost rănite în incidentul feroviar. Patru se află la spital

Alexandra Curtache |
Data publicării:
ISU Teleorman: 12 persoane au fost rănite în incidentul feroviar. Patru se află la spital / Foto: Unsplash
ISU Teleorman: 12 persoane au fost rănite în incidentul feroviar. Patru se află la spital / Foto: Unsplash

12 persoane au fost rănite luni dimineață,  în incidentul feroviar conform ISU Teleorman. Trenul în care se aflau a oprit brusc, după ce în fața acestuia două vagoane ale unui marfar au deraiat.

Potrivit primelor informații, dintre cele 12 persoane care au fost rănite, patru au fost transportate la două spitale din apropiere, iar opt nu au avut nevoie de spitalizare, însă au fost verificate de o echipă medicală la fața locului, conform ISU Teleorman,

 

Victimele care au ajuns la spital au o stare stabilă

 

Două dintre victime, un bărbat de circa 46 de ani și o femeie de aproximativ 30 de ani, au fost transportate la UPU Alexandria, cu traumatisme la nivelul membrelor și capului, conștiente și cooperante, iar alte două persoane, un bărbat de circa 59 de ani și o femeie de aproximativ 61 de ani, au fost transportate la Spitalul Municipal din Roșiorii de Vede, cu traumatisme la nivelul membrelor.

Trenul de călători Arad-București, care se afla în spatele trenului de marfă care a deraiat luni dimineața în apropierea stației Roșiori Nord, a frânat de urgență, iar mai mulți pasageri s-au rănit, a informat CFR Călători.

Compania transmite că, până la restabilirea circulației în condiții normale, sunt posibile întârzieri în circulația trenurilor de călători. Două vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat, iar altul s-a răsturnat, luni dimineața, la intrarea în stația de cale ferată Roșiori Nord, conform Mediafax.

Vezi și

 

Planul Roşu de Intervenţie activat, după anunţarea deraierii unui tren în România

 

Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, în noaptea de duminică spre luni, după anunţarea deraierii unui tren în judeţul Teleorman, însă accidentul nu s-a confirmat, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

„În jurul orei 4,00, un apel la 112 anunţa un accident feroviar, un tren de călători care a deraiat în judeţul Teleorman, între Roşiorii de Vede şi Măldăeni. Astfel, pentru gestionarea eficientă a evenimentului, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale la faţa locului. Odată ajunse, forţele de intervenţie au constatat că accidentul feroviar nu se confirmă”, se arată într-o informare transmisă luni de IGSU.

Continuă știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel