Israelian, căutat prin Interpol, depistat într-un microbuz, în vama Albița

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Israelian, căutat prin Interpol, depistat într-un microbuz, în vama Albița
Israelian, căutat prin Interpol, depistat într-un microbuz, în vama Albița

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat şi oprit la control un mircobuz, care se pfregătea să iasă di țară.

 

În ziua de 06 martie a.c, în jurul orei 21.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, pasager într-un microbuz, un cetățean din Israel, în vârstă de 38 de ani.

La controlul de frontieră, oamenii legii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă Interpol de punere în aplicare a unui mandat de arestare, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de fraudă.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Camion, în drum spre Germania, verificat în vama Nadlac. Șoferul turc, luat la întrebări 

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat paisprezece cetăţeni din Turcia, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu produse electronice.

În data de 07.03.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, electronice pentru o societate comercială din Germania.

În urma efectuării controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, au fost descoperiți, ascunși în compartimentul pentru marfă, paisprezece cetățeni străini. Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Turcia. Cei în cauză intenționau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spațiul Schengen.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel