Israel. Gabi Tamaș a comis-o din nou. Patronul Hapoel Haifa vrea să-l interneze într-un centru de reabilitare

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Proaspăt ieșit din arestul la domiciliu, Gabi Tamaș a comis-o din nou în Israel, iar patronul echipei Hapoel Haifa anunță că vrea să-l interneze într-un centru de reabilitare.

Fostul internațional român s-a îmbătat la o petrecere ce a avut loc săptămâna trecută, unde „a avut un comportament dizgrațios”, conform Sport 1, citat de Ziare.com.

Citește și Israel. Gabi Tamaş, ARESTAT. Prins BEAT la volan, cu 205 km la oră

Sursă citată scrie că președintele clubului Hapoel a fost nevoit să-l ducă de urgență acasă pe Tamaș, întrucât fotbalistul român nu mai putea fi controlat. Înainte să fie dus acasă, Tamaș a pus însă mâna pe telefon și l-a sunat pe patronul lui Hapoel, Yoav Katz.

Fundașul român i-a vorbit în termeni agresivi și vulgari, iar după ce și-a revenit a susținut că cineva i-a turnat ceva în băutură și ar fi încercat să-l omoare.

„M-a sunat și îmi vorbea ciudat. El tot timpul mi se adresa cu 'domnule președinte', dar de această dată a fost difierit. Pe drumul spre acasă, românul a spus că a primit un tranchilizant și că au încercat să-l omoare. Este o persoană bună, dar nu a rezistat tentației”, a povestit Katz, care, conform presei din Israel, vrea să-l interneze pe Tamaș într-un centru de reabilitare.

Citește și Israel. Gabriel Tamaș și-a aflat PEDEAPSA

În luna martie, Tamaș a stat șapte zile în spatele gratiilor în Israel, după ce a fost prins conducând beat cu 205 km/h.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel