Ispita Nicoleta, CONDAMNATĂ la ÎNCHISOARE în Marea Britanie

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Ispita Nicoleta Dragne de la emisunea „Insula Iubirii" de la Antena 1 a fost condamnată la închisoare în Marea Britanie.

Nicoleta a explicat la „XTRA Night Show" cum a fost încătușată și condamnată.

„Nu știam că am permisul suspendat. Eu m-am mutat la altă adresă și nu mi-am schimbat și adresa de la mașină. Ei practic mi-au suspendat permisul pe motiv de viteză, am tot adunat puncte și nu am ştiut.

Aveam deja patru luni de suspendare când m-au oprit. Mergeam tot cu viteză, depășisem cu 15 mile ceva de genul. Pe mine m-au oprit, mi-au verificat, eu aveam permisul și au văzut, m-au anunțat, eu nu știam.

Mi-au luat mașina, mi-au pus cătușele, m-au urcat în mașina Poliției, parcă omorâsem pe cineva. Se comportau destul de... M-a dat jos din mașină cu cătușele, m-au dus în secție mi-au pus alte cătușe. M-au trimis în instanță direct şi mi-au dat 150 de ore în folosul comunității, plus o amendă de 1.500 de lire. Aia a fost puțin dureroasă.

Le-am făcut pe toate (n.r. - orele). Trebuia să merg o dată pe săptămână obligatoriu și să semnez. Într-o zi vopseai garduri pe stadioane, într-o zi făceai curat în cimitir, într-o zi vopseam copacii în parc. Le-am terminat, am avut zile în care am mers de mai multe ori. A fost o experiență, ce pot să zic...”, a povestit Nicoleta la XTRA Night Show.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel