Ispita Nicoleta, CONDAMNATĂ la ÎNCHISOARE în Marea Britanie

Ispita Nicoleta Dragne de la emisunea „Insula Iubirii" de la Antena 1 a fost condamnată la închisoare în Marea Britanie.

Nicoleta a explicat la „XTRA Night Show" cum a fost încătușată și condamnată.

„Nu știam că am permisul suspendat. Eu m-am mutat la altă adresă și nu mi-am schimbat și adresa de la mașină. Ei practic mi-au suspendat permisul pe motiv de viteză, am tot adunat puncte și nu am ştiut.

Aveam deja patru luni de suspendare când m-au oprit. Mergeam tot cu viteză, depășisem cu 15 mile ceva de genul. Pe mine m-au oprit, mi-au verificat, eu aveam permisul și au văzut, m-au anunțat, eu nu știam.

Mi-au luat mașina, mi-au pus cătușele, m-au urcat în mașina Poliției, parcă omorâsem pe cineva. Se comportau destul de... M-a dat jos din mașină cu cătușele, m-au dus în secție mi-au pus alte cătușe. M-au trimis în instanță direct şi mi-au dat 150 de ore în folosul comunității, plus o amendă de 1.500 de lire. Aia a fost puțin dureroasă.

Le-am făcut pe toate (n.r. - orele). Trebuia să merg o dată pe săptămână obligatoriu și să semnez. Într-o zi vopseai garduri pe stadioane, într-o zi făceai curat în cimitir, într-o zi vopseam copacii în parc. Le-am terminat, am avut zile în care am mers de mai multe ori. A fost o experiență, ce pot să zic...”, a povestit Nicoleta la XTRA Night Show.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24