Irlanda. O mamă ROMÂNCĂ forțată să se PROSTITUEZE a IZBUCNIT în LACRIMI în fața judecătorilor

Elena Cristina Cazacu, o mamă româncă, în vârstă de 31 de ani, a izbucnit în lacrimi în fața instanței.

Potrivit irishnews.com, românca ar fi fost obligată să se prostitueze în Irlanda de Nord. În momentul în care a fost condamnată pentru trafic și spălare de bani, Elena a izbucnit în lacrimi în fața judecătorului Patricia Smyth.

„Infracțiunea este gravă, însă instanța nu poate pierde din vedere faptul că Agenția Națională pentru Criminalitate vă consideră de asemenea victimă”, a punctat judecătorul înaintea sentinței. Judecătorul de la Curtea Supremă de la Belfast a condamnat-o la un an de închisoare cu termen de suspendare timp de doi ani.

Elena ar fi recunoscut că a conspirat cu doi frați pentru a fi exploatată întrucât ar fi avut o datorie de dat înapoi unuia dintre ei. Astfel, ea a fost obligată să achite datoria prin vânzarea corpului.

„S-a remarcat faptul că era condusă frecvent cu mașinile celor doi frați în locurile în care trebuia să ofere servicii sexuale contra cost clienților", a spus avocatul procurorilor. Acesta a mai adăugat faptul că inițial toți banii câștigați de ea au fost dați unuia dintre frați, căruita îi datora bani, dar o dată ce datoria a fost plătită ea a continuat să se vândă și păstra o parte din bani pe care îi trimitea acasă.

Apărătorul QC Ronan Lavery a spus că Elena a acceptat întrucât „este o persoană vulnerabilă, o victimă a traficului de ființe umane”.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 oct 2019, 20:08 in Știri
Horoscop, 19 octombrie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.28