Irlanda. O mamă ROMÂNCĂ forțată să se PROSTITUEZE a IZBUCNIT în LACRIMI în fața judecătorilor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Elena Cristina Cazacu, o mamă româncă, în vârstă de 31 de ani, a izbucnit în lacrimi în fața instanței.

Potrivit irishnews.com, românca ar fi fost obligată să se prostitueze în Irlanda de Nord. În momentul în care a fost condamnată pentru trafic și spălare de bani, Elena a izbucnit în lacrimi în fața judecătorului Patricia Smyth.

„Infracțiunea este gravă, însă instanța nu poate pierde din vedere faptul că Agenția Națională pentru Criminalitate vă consideră de asemenea victimă”, a punctat judecătorul înaintea sentinței. Judecătorul de la Curtea Supremă de la Belfast a condamnat-o la un an de închisoare cu termen de suspendare timp de doi ani.

Elena ar fi recunoscut că a conspirat cu doi frați pentru a fi exploatată întrucât ar fi avut o datorie de dat înapoi unuia dintre ei. Astfel, ea a fost obligată să achite datoria prin vânzarea corpului.

„S-a remarcat faptul că era condusă frecvent cu mașinile celor doi frați în locurile în care trebuia să ofere servicii sexuale contra cost clienților", a spus avocatul procurorilor. Acesta a mai adăugat faptul că inițial toți banii câștigați de ea au fost dați unuia dintre frați, căruita îi datora bani, dar o dată ce datoria a fost plătită ea a continuat să se vândă și păstra o parte din bani pe care îi trimitea acasă.

Apărătorul QC Ronan Lavery a spus că Elena a acceptat întrucât „este o persoană vulnerabilă, o victimă a traficului de ființe umane”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel