Irlanda. Cine este ROMÂNUL care și-a INCENDIAT mașina

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român stabilit în Irlanda a făcut un nou viral dând foc maşinii sale vechi pe o plajă din Irlanda - şi stârnind reacţii de revoltă.

Este vorba despre Strugurel Lingurar, care a strâns zeci mii de fani pe reţelele sociale după ce a transmis liveuri în ipostaze riscante – conducând atât de beat încât vomită sau cu viteză foarte mare. Românul stabilit în Irlanda promisese, într-o transmisiune mai veche, că dacă strânge 40.000 de shareuri îsi dă foc la mașină.

(w670) 

Omul s-a ţinut de cuvânt şi pe 13 ianuarie a postat o filmare de peste 30 de minute realizată pe o plajă din Irlanda. La început poate fi văzut cum bea, apoi aruncă în mare cheile maşinii, un Mercedes din 2007. În final, stropeşte autoturismul cu o substanţă inflamabilă, improvizează un fitil şi dă foc maşinii.

Citește și Irlanda. Un român și-a dat FOC la mașină pentru share-uri pe Facebook. VIDEO

Clipul a primit 15.000 de share-uri şi a fost urmărit de peste 160.000 de oameni, ulterior fiind şters. Mulţi dintre cei care l-au urmărit s-au revoltat şi au scris că putea să doneze maşina - iar alţii au sugerat că doar a simulat că îi dă foc.

Potrivit Dublin Live, românul a avut probleme cu poliţia irlandeză şi chiar s-a filmat în timp ce era căutat într-o noapte de agenţi, scrie stirileprotv.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel