Ioniță de la Clejani, apel la 112 după ce fiul său, Fulgy, l-ar fi bătut

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ioniță de la Clejani a sunat, duminică seara, la numărul de urgență 112, unde a anunțat că a fost lovit de fiul său, Fulgy. Scandalul a izbucnit într-un restaurant din Capitală și a continuat la domiciliul Clejanilor. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, însă Ioniță a refuzat să depună plângere.

Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 23:30, în locuința lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Din surse apropiate anchetei, se pare că Fulgy i-ar fi dat un pumn tatălui său, care a sunat la Poliție, informează Antena3

La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Secției 12 de Poliție, însă nici de această dată Ioniță nu a dorit să depună plângere împotriva fiului său. 

Scandalul a pornit chiar la un restaurant din zona Dorobanți, unde Ioniță ieșise, alături de fiul său, la masă, când Fulgy a făcut un live pe o rețea socială. Tatăl său, deranjat, l-a amenințat pe acesta că, dacă nu închide live-ul, se ridică de la masă și părăsește localul. Scandalul a continuat și acasă, unde, în cele din urmă, Ioniță nu a mai suportat și a sunat la Poliție. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel