Iohannis, nicio datorie la stat, conform bazei de date a ANAF

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Finanţelor îl ameninţă cu demiterea pe şeful Fiscului. Eugen Teodorovici este nemulţumit că nu au început demersurile prin care statul să reintre în posesia unui imobil din Sibiu care i-a aparţinut, pentru o perioadă, preşedintelui Klaus Iohannis

Ministrul Eugen Teodorovici a declarat după avertizările lui Liviu Dragnea că va recupera datoriile de la președintele Klaus Iohannis .

După declarația ministrului Teodorovici, Fiscul a dat un comunicat de presă în care preciza că a început deja procedura de recuperarea a banilor, dar în baza de date cu datornici a ANAF nu figurează niciun membru al familiei Iohannis. 

”Eu îl întreb şi acum pe domnul Mişa, care este preşedintele ANAF, dacă această instituţie, precum şi uneori Ministerul de Finanţe au de gând să recupereze sutele de mii de euro de la domnul preşedinte Iohannis. Îi întreb acum, public, dacă au atât de mulţi bani la buget şi nu au nevoie de ei, poate dăm drumul la o amnistie fiscală, dacă sunt prea mulţi bani şi nu mai au loc în cuferele de la trezorerie sau de la domnul Mavrodin", declarat ministrul Teodorovici.

Dar,  Klaus și Carmen Iohannis nu apar cu nicio datorie către ANAF în baza de date a instituției pusă la dispoziție pe site-ul ANAF. La o simplă căutare în secțiunea de persoane fizice cu cuvântul Iohannins, nu apare nicio datorie catre fisc a vreunei persoane cu acest nume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel