Iohannis, mesaj cu tâlc pentru UDMR

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis a fost invitat la Congresul UDMR, prilej cu care l-a mandatat pe consilierul prezidențial Laurențiu Ștefan să transmită un mesaj comunității maghiare și liderilor politici ai acestora.

"Mi-aș fi dorit ca toate formațiunile politice din România care vor intra în curând în campania pentru europarlamentare să susțină consolidarea proiectului european, și să promoveze valorile care stau la temelia acestuia: libertatea, toleranța, independența justiției, statul de drept, pluralismul, transparența, buna guvernare. Constatăm, din păcate, că unii fac tot posibilul pentru a se îndepărta de aceste valori", a transmis președintele UDMR.

Președintele Iohannis le mai spune că statutul european al României este astăzi "periclitat de decizii ale coaliției de guvernare PSD-ALDE, care afectează grav independența justiției și pun sub semnul întrebării principiile statului de drept"

"O astfel de guvernare incompetentă și iresponsabilă are consecințe nefaste pentru toți cetățenii, indiferent de etnie", mai spune Klaus Iohannis.

Se știe că actuala majoritate a guvernat în ultima vreme cu ajutorul voturilor UDMR.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel