Iohannis: Guvernele PSD au avut o singură mare grijă, să lupte cu justiția

StiriDiaspora Team / 12 iun 2019, 10:32 Salveaza PDF Comentarii

Președintele Klaus Iohannis participă la ședința Coaliției pentru Dezvoltarea României inițiativă a mediului de afaceri, care reunește cele mai mari organizații ale investitorilor români și străini.

Președintele Klaus Iohannis a spus la ședinta Coaliției pentru Dezvoltarea României, că în economie, măsurile greșite sau falsele priorități lasă urme adânci pentru mai mulți ani. De aceea România are nevoie  să revină la realism și la dialog fundamentat, la echilibru și responsabilitate în privința deciziilor de politică economică.

"Investitorii și angajatorii privați resimt acut nevoia României de modernizare și dezvoltare a infrastructurii. Și nu mă refer doar la autostrăzi, ci la tot ceea ce înseamnă un standard de viață modern pentru cetățeni: spitale, școli, căi ferate, aeroporturi, infrastructură energetică și de utilități publice, infrastructură digitală și de formare în privința industriilor viitorului, chestiune mult discutată și, în principiu, total neglijată.

În schimb, guvernele PSD care s-au perindat în ultimii ani au avut o singură mare grijă: să lupte cu justiția și să și-o subordoneze. Și, pentru a-și rezolva această problemă, au sacrificat dezvoltarea României pe termen lung. Cea mai elocventă dovadă, care demonstrează indiferența față de nevoile reale ale românilor, este neglijarea investițiilor din fondurile europene, care sunt la dispoziția noastră.", a declarat președintele Iogannis la ședinta Coaliției pentru Dezvoltarea României.

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy