Iohannis: "Este incalificabil ce s-a întâmplat în Parlament. Sper să rămână singular" 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Klaus Iohannis a comentat bătaia dintre Dan Vîlceanu și Mihai Roman. 

Dan Vîlceanu și Mihai Roman, ambii membri PNL s-au bătut marți în Parlament. Vîlceanu anunțase anterior incidentului că nu mai vrea să facă parte din grupul parlamentar al PNL, dar de obicei stătea în zona membrilor liberali.

Marți, Mihai Roman i-a reproșat că se așează lângă ei deși nu mai vrea să aibă de-a face cu acest partid. Cei doi au intrat astfel într-un conflict verbal, iar apoi Vîlceanu l-a "invitat" pe Mihai Roman afară pentru a-și regla conturile. Vîlceanu l-a lovit apoi pe Mihai Roman și a încercat să-l muște de nas.

Klaus Iohannis a fost întrebat despre cele întâmplate între cei doi: 

"Este incalificabil ce s-a întâmplat în Parlament. Am văzut la televizor prin alte părți cum se încearcă lămurirea unor situații în acest mod. 

Nu am crezut ca o sa vad vreodată in Parlamentul Romaniei așa ceva, dar uite ca am văzut. Este incalificabil și sper că o să rămână un incident singular," a spus Klaus Iohannis, la finalul unei vizite pe care a făcut-o în Parcul Național Piatra Craiului. 

Dan Vîlceanu a fost mâna dreaptă în mandatul de premier al lui Florin Cîțu, însă imediat după debarcarea atât din funcția de prim-ministru cât și de șef al PNL, Vîlceanu s-a îndepărtat de liberali. În cele din urmă a renunțat să mai ia parte la acțiunile partidului și s-a delimitat inclusiv de grupul parlamentar liberal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel