Iohannis, declarații explozive: Dragnea, dictator! Au gazat și bătut românii

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații explozive de ultimă oră. 

”Faptul că Guvernul PSD a gazat și bătut românii e incalificabil, dar nu vreau să mă exprim până când nu avem concluzii mult mai amănunțite.” a spus președintele. 

Klaus Iohannis a adăugat, despre amenințările la adresa lui Liviu Dragnea, că ”Mi s-a părut că omul deja are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator. Da, mă refer la Dragnea.” 

Despre banii românilor

Cât despre CSAT, președintele a spus că ”Iată o nouă minciună marca PSD și a Guvernului incompetent Dăncilă. Guvernul îi minte pe români și guvernează într-un mod cinic. Guvernul poată să facă orice rectificare bugetară, fără aviz de la CSAT, fără să-mi ceară părerea, cu excepția serviciilor de securitate. Citesc că Guvernul nu poate să dea pensii, bani la școli la spitale, că eu nu fac CSAT.

E o mare minciună, poate face rectificări pe sănătate, pe educație, pe agricultură. Putea face orice rectificare Guvernul dacă asta se dorea. Putem să ne întrebăm de ce minte Guvernul. Doar incompetența nu e suficientă. Sunt două ipoteze: Cei din Guvern nu citesc legile, e puțin verosimilă, sunt și funcționari, specialiști care citesc legile în Guvern. A doua ipoteză e că PSD și acest Guvern vor ajunge în situația că nu vor plăti pensii și salarii pentru că nu au bani. E inadmisil să construiască o întreagă poveste că nu se pot plăti pensii. Având acest Guvern incompetent, nu pot să dau drumul la un aviz în CSAT, fără o analiză temeinică, vom face o analiză serioasă a proiectului, care privește securitatea națională, restul privește Guvernul și nimic altceva. Noi, la Administrația Prezidențială, ne descurcăm oricum. Vom organiza summitul pe datorie. Aici ne duce Guvernul de incompetenți.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel