Iohannis, devastator: Totul a luat-o RAZNA. Dragnea-Dăncilă, un ACCIDENT al DEMOCRAȚIEI

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa guvernului. El a spus în urmă cu scurt timp că guvernul Dragnea-Dăncilă este un accident al democrației și că lucrurile au luat-o complet razna la Guvern. 

Atacul lui Klaus Iohannis a survenit la întâlnirea cu primarii de mari orașe din România. 

"Ca să aduc aminte câteva lucruri care s-au promis și nu s-au realizat: Descentralizarea. Al doilea lucru, care este mereu de actualitate: banii. Nu numai că nu vi s-a dat o bază mai mare și s-a făcut și o așa zisa reformă, care a fost o mare păcăleală. Românilor li s-a zis că li se dau mai mulți bani, dar în realitate nu li s-au dat. Aici au pierdut și autoritățile locale. Primarii de municipiu găsesc tot timpul soluții, dar este meritul lor, nu al Guvernului. 

Așa nu se poate continua. Politica față de comunitățile locale trebuie făcută predictibil. Această veșnică țopăială politică cu care ne-a obișnuit guvernul este de prost gust și vă pun și pe dumneavoastră și pe români în dificultate. Trebuie să menționez o mare îngrijorare pe care o am, cu toate că nu vă privește direct. Este vorba despre anul 2019. Știți bine că de la 1 ianuarie, România va prelua președinția Consiliului Uniunii Europene, o poziție onorantă dar și solicitantă pentru Guvern. Părerea mea este că nu suntem pregătiți de așa ceva. Acum câteva săptămâni am fost întrebat și am spus că vom face față. Între timp lucrurile au luat-o razna la Guvern. Guvernul Dragnea-Dăncilă este un accident al democrației românești, care trebuie să dispară" a spus Klaus Iohannis în urmă cu scurt timp 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel