Ioana Ene Dogioiu - Maria Grapini, SCANDAL monstru în DIRECT: Nu vă e RUȘINE?

Narcis Popa / 27 feb 2019, 16:01 Salveaza PDF Comentarii

Ioana Ene Dogioiu s-a certat cu Maria Grapini în  direct la Realitatea TV.  Totul s-a încheiat cu țipete și cu închiderea telefonului.  

Totul a pornit după ce Ioana Ene Dogioiu a acuzat-o pe Maria Grapini că ar fi furat un vot la numărătoarea voturilor pentru Laura Codruța Kovesi din comisia LIBE. 

Maria Grapini: Cum să-mi spuneti mie că eu am furat un vot? Nu accept așa ceva !  De ce m-ați mai sunat, doamnnă?

Ioana Ene Dogioiu: Eu nu v-am sunat, doamnă. Dumneavoastră ați sunat. 

Maria Grapini: Ce spuneți? Că eu am sunat? Nu vă e rușine??? (țipete-n.r.) Nu vă este rușine??? Cum adică eu am sunat? Cum am sunat eu, doamnă? 

Andra Miron: Doamna Grapini, Doamna Ene, vă rog. Noi am sunat. Vă rugăm să ne spuneți punctul dumneavoastră de vedere după ce Laura Codruța Kovesi a ieșit câștigătoare.

...

Andra Miron: Ne-a închis doamna Grapini.

Ioana Ene Dogioiu: Eu n-am sunat-o pe Doamna Grapini, eu personal. Eu spun ceea ce văd.

Andra Miron: Poate reușim să facem legătura. Doamna Grapini n-are spune niciodată că ar fi numărat altceva decât este acolo. 

Ioana Dogioiu: (...) Văd că se ajunge la gesturi pe care eu le interpretez drept tentativă de furt. Asta e interpretarea mea. Este foarte grav că am ajuns aici. 

Întreg scandalul a pornit de la un articol din ziare.com care descria modul în care au fost numărate voturile în comisia LIBE, acolo unde Maria Grapini a făcut parte din comisia de numărat alături de Judith Sargentini, Roberta Metsola și Monica Macovei. La un moment dat Grapini a luat ceea ce păreau a fi trei buletine de vot lipite și a numărat doar două. La sugestia unei colege din comisie a revenit și a numărat două, așa cum era corect.

[citeste si]

 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25