Inundațiile au făcut prăpăd în Milano. Zeci de zboruri au fost anulate

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Ploile au anulat zborurile din Milano
Ploile au anulat zborurile din Milano

Ploile torennțiale din ultimele 24 de ore au făcut prăpăd în Milano. Mai multe zboruri au fost anulate, iar pasagerii au apelat la ajutorul pompierilor, pentru a se întoarce acasă.

Călătoriile din Milano au fost grav afectate din cauza ploilor abundete. Zeci de zboruri au fost anulate, informează La Repubblica.

Oamenii s-au văzut nevoiți să apeleze la pompieri, deoarece apa a ajuns până la nivelul portierelor mașinilor. Imaginea i-a îngrozit pe pasageri și așteaptă ca zborurile să fie reluate, când vremea va reveni la normal.

"Mergeam către aeroport, am trecut liniștit de primul pasaj, la al doilea erau vreo 15 centimetri de apă, nu mai mult, dar la un moment dat mi s-a oprit mașina pentru că s-a stins motorul. Apa a început să urce foarte rapid. M-am trezit cu apa până la portieră", povestește unul dintre pasageri, conform sursei citate.

Inundațiile au făcut prăpăd în Milano

Străzile din Milano au arătat ca „ Veneția” , fiind nevoie de intervenția rapidă a pompierilor. Schimbarea bruscă a vremii i-a luta prin surprindere pe reprezentanții companiilor aeriene, care s-au văzut nevoiți să reprogrameze anumite zboruri. Întrucât este vorba despre o calamitate naturală, nu se pot oferi daune direct de către acestea.

În aeroportul Linate au fost  întârzieri din cauza că pista a fost inundată, făcând imposibile unele aterizări și decolări. Reprezentanții aeroporturilor din Italia spun că îi vor anunța în scris pe pasageri, imediat cum zborurile vor fi reluate, transmite sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel