Intervenția tardivă în cazul răpirii Alexandrei Măceșeanu - ABUZ ÎN SERVICIU: Procurorul Cristian Popescu, pus sub acuzare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Procurorul Cristian Popescu, cel care nu ar fi acționat în timp optim pentru salvarea Alexandrei Măceșeanu, a fost us sub acuzare de către procurorii Secției de anchetă pentru abuz în serviciu.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care a așteptat până la ora 6 dimineață pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, a fost pus sub acuzare, marți, de către procurorii Secției de anchetă pentru abuz în serviciu. Acuzațiile vin în contextul intervenției tardive în cazul Alexandrei Măceșanu, potrivit Antena3.

Tot în cursul zilei de marți, la sediul Secției de investigare a infracțiunilor din justiție urmează să se prezinte polițiștii Violeta Mirea- soţia fostului şef al Poliţiei Caracal, Vasile Marian și Eugen Țenea, care vor fi puși și ei sub acuzare în dosarul Caracal, potrivit surselor citate.

La începutul lunii august, procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a ocupat de cazul Caracal și care nu ar fi permis agenților de poliție să încalce mandatul de percheziție și să descindă în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00, a fost suspendat din funcție.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au deschis un dosar in rem în cazul Caracal, faptele cercetate fiind abuz în serviciu, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Anterior, procurorii DIICOT au anunțat că au disjuns dosarul Caracal și au transmis către Secția de investigare a infracțiunilor din justiție cauza care vizează neglijență în serviciu, în privința apelurilor pe care le-a efectuat Alexandra Măceșanu la 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel