O însoțitoare de zbor dezvăluie primele trei obiecte pe care trebuie să le iei cu tine în avion. Toate sunt de la magazinul de bricolaj

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Incident fără precedent: Un pasager British Airways despre care se credea că doarme în timpul zborului era de fapt decedat / Foto: Unsplash
Incident fără precedent: Un pasager British Airways despre care se credea că doarme în timpul zborului era de fapt decedat / Foto: Unsplash

O însoțitoarea de zbor dezvăluie primele trei obiecte pe care trebuie să le iei cu tine în avion. Spre suprinderea multura, toate sunt de la magazinul de bricolaj și toate vor fi de mare folos.

Cu siguranță, lista ta de verificare înainte de zbor conține elemente precum împachetarea valizei, verificarea documentelor și pregătirea gustărilor pentru avion.

Totuși, probabil că nu te-ai gândit să adaugi și o vizită la magazinul de bricolaj în această ecuație. Cu toate acestea, pentru o însoțitoare de zbor din Statele Unite numită CiCi, achiziționarea unor produse esențiale de călătorie de la magazinul de bricolaj este o practică obișnuită.

 

Ce nu trebuie să îți lipsească în avion

 

Iată cele trei obiecte pe care le consideră indispensabile înainte de fiecare zbor: huse pentru pantofi, coarde elastice și carabiniere.

Primul obiect pe lista ei sunt husele pentru pantofi, care se dovedesc deosebit de utile atunci când treci prin aeroporturile care solicită călătorilor să-și scoată pantofii în timpul controlului de securitate.

"Pur și simplu vă dați jos pantofii, îi puneți în aceste huse și treceți prin scanerul de securitate fără griji legate de microbi", explică CiCi într-un videoclip TikTok care a strâns sute de mii de vizualizări.

"Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a acoperi podeaua camerei de hotel, dacă vă faceți griji cu privire la igienă", adaugă ea.

În al doilea rând, CiCi este un mare susținător al coardelor elastice, considerându-le instrumentul perfect pentru a-ți organiza bagajul în mod eficient. "Puteți atașa o pernă la bagaj", sugerează ea, demonstrând cum funcționează.

"Și dacă mânerul de la valiză se rupe dintr-un motiv oarecare, puteți folosi coarda elastică pentru a-l prinde și transporta bagajul fără probleme", adaugă ea.

 

@cici.inthesky Plan ahead for your next trip! #travellife #traveltips #traveltipsandhacks #travelhacks #airportproblems ♬ original sound - CiCi in the Sky

 

Ultimul element din lista sa este carabinierul, pe care CiCi îl consideră extrem de valoros pentru călători.

"Folosiți carabinierele pentru a atașa sticla de apă la geantă, astfel încât să nu cadă în capul oamenilor când o depozitați în compartimentul de deasupra al avionului", împărtășește ea, amintind că s-a întâmplat de multe ori să fie martora unor astfel de incidente.

De asemenea, carabinierele pot fi folosit pentru a atașa pungi de cumpărături sau perne la rucsac, fie în aeroport, fie în timpul vacanței. Cu aceste obiecte simple, CiCi își face fiecare călătorie mai eficientă și mai organizată, și le recomandă cu încredere și altora să le includă în bagajul lor de călătorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel