Înregistrare video DRAMATICĂ din interiorul AVIONULUI care s-a PRĂBUȘIT în flăcări la Moscova (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

O filmare șocantă, care pare să fi fost realizată din partea dreaptă a avionului rusesc care sa prăbușit în flăcări la Moscova, a fost postată online, anunță Știrile PRO TV.

13 persoane şi-au pierdut viaţa după ce un avion al companiei ruse Aeroflot a luat foc în zbor astăzi la scurt timp după decolarea de pe Aeroportul Şeremetievo din Moscova, aeronava fiind nevoită să aterizeze de urgenţă, cuprinsă de flăcări, relatează AFP, care citează TASS.

„Până la acest moment, confirmăm moartea a 13 persoane, dintre care doi copii”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Comitetului de Anchetă, Svetlana Petrenko, citată de agenţia publică de presă TASS.

 

Aparatul de zbor rusesc, un Suhoi Superjet-100, tocmai decolase cu destinaţia Murmansk (nord), când a fost anunţat un incendiu la bord.

Aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgenţă, în timp ce flăcări impresionante cuprinseseră spatele avionului, conform numeroaselor imagini publicate pe reţelele de socializare.

Citește și Un avion a luat FOC în AER. IMAGINI terifiante. UPDATE: Bilanțul MORȚILOR (VIDEO)

În alte înregistrări video se văd pasageri care ies din avion pe tobogane, apoi aleargă pe pistă pentru a se îndepărta de Superjet în timp ce acesta ardea extrem de repede. Un uriaş nor de fum negru s-a ridicat deasupra Aeroportului Şeremetievo, cel mai mare din Rusia după numărul de pasageri.

Într-un comunicat, Aeroflot, principala companie rusă, a transmis că aterizarea de urgenţă a fost determinată de "un incendiu la motoare în zbor".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel