Ingrid Mocanu: "Restul proștilor de pesediști, MARȘ la pușcărie ! "

Narcis Popa |
Data publicării:

Avocata Ingrid Mocanu, cunoscută ca o apărătoare a Social-Democraților a lansat un atac foarte dur la Tudorel Toader și Liviu Dragnea. Ea spune că ordonanță de urgență îl va scăpa doar pe Liviu Dragnea de închisoarea, restul psd-iștilor urmând să meargă încolonați către penitenciare.  

"Înțeleg că Tudorică fără frică (fără frică de nimeni, în afară de Secu) îl rezolvă de fapt NUMAI pe Dragnea: modifică norma de incriminare de la furăciunile pe fonduri (că are Dragnea dosar la Veve cu asta) și atacarea soluțiilor vechi de la completurile de 5 (să scape de dosarul referendumul EXCLUSIV Dragnea). Nu că nu ar trebui modificate ȘI astea.
Restul proștilor de pesediști: marsh la pușcărie! Că ați fost atât de idioți încât să îl susțineți în fruntea partidului... să se salveze EXCLUSIV EL și grangurii lui din partid: miniștri și parlamentari! Bravo, fraierilor, voi, restul, mergeți încolonați la pușcărie!
Și să îl susțineți în continuare, să îl faceți președinte, că e foarte tare... și el și Tudorel Aburel!" este mesajul lui Ingrid Mocanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel