Ingrid Mocanu, mesaj controversat: Cristina Țopescu a primit banii pentru cât a lipsit de la muncă? Iubea animalele, oamenii mai puțin

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Avocata Ingrid Mocanu a transmis un mesaj controversat după moartea Cristinei Țopescu. 

"Din 26 decembrie 2019 nimeni nu s-a interesat de Cristina Țopescu. Era consiliera ministrului sănătății. Pe 30 și 31 s-a lucrat, s-a dat pontaj, s-au făcut apoi state de plată. Luna asta deja s-a luat salariul. O fi fost plătită pentru zilele alea? Că la Dragnia așa era fapta: niște dudui luau bani și nu se duceau la serviciu. La actualul ministru al sănătății nu se pune?
Desigur că este trist și regretăm profund ce a pățit. Era dintre aceia care iubea animalele... oamenii mai puțin... plăcerea haștagiană de a vedea semeni prin pușcării nu poate fi compensată decât cu aroganța că iubesc animalele.
A murit cu animalele... departe de oameni și fără ca vreunuia dintre cei ce se clamează prietenii ei la TV să îi fi păsat și să fi vrut să știe ce este cu ea.
O mare pierdere, o dramă reală, care ne arată în ce s-a transformat societatea noastră. Ființa umană s-a născut prin modalitatea inteligentă în care s-a organizat, în comun, în cete, căci un trai individual nu ar fi asigurat perpetuarea speciei. Acum suntem dezbinați, ne urâm mai mult decât oricând și îi izolăm pe toți ceilalți, fără să ne pese de nimeni altcineva decât de noi ????
PS - Ce mai urmează? Sfârșitul umanității? Că atât ne-a mai rămas ????", este mesajul lui Ingrid Mocanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel