Ingrid Mocanu LOVEŞTE cu Birchall de PĂMÂNT: "Are genunchii TOCIŢI deja. Nu tu rușine, nu tu nimic"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Avocata Ingrid Mocanu dă de pământ cu ministrul Justiţiei, Ana Birchall şi o acuză că se amestecă în actul de justiţie, sfidând-o pe Viorica Dăncilă, care a spus că nu vrea ca membrii PSD şi miniştrii să se amestece în actul de justiţie sau să discute despre justiţie.

"Nu tu rușine, nu tu nimic. Tupeu, nenică, maxim!
Ana Birchall am înțeles că a zis că ”știe să lupte pentru ceea ce crede pentru că are genunchii tociți deja”. De la mersul în genunchi în jurul bisericilor sau de la ... ailaltă? Bă, da pesedeii ăștia nu găsesc pentru Ministerul Justiției măcar niște securiști mai deștepți nițel? Că de nesecuriști nici nu îndrăznesc să întreb", a scris Ingrid Mocanu, pe Facebook.

Citeşte şi: Birchall, declaraţii în FUGĂ pentru jurnalişti: "Când eşti într-un club, RESPECŢI regulile"

Avocata a distribuit şi un articol de pe site-ul Lumea Justiţiei, unde era prezentat un episod petrecut pe 3 iulie, la finalul şedinţei de plen a CSM, când camerele de filmat s-au oprit, moment în care ar fi trasat mai multe sarcini celor de acolo, inclusiv şefei CSM, Lia Savonea, care ar fi părăsit sala împreună cu mai multe judecătoare. Potrivit surselor citate de acelaşi site, Birchall ar fi avut un cuvânt de spus şi despre dosarul "Savarina", pe care membrul CSM Bogdan Mateescu il are in lucru la SIIJ.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel