Îndepărtează rapid petele de grăsime de pe canapea cu mălai: Metoda „uscată”, fără apă și fără substanțe chimice

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cum să îndepărtați rapid o pată de grăsime de pe canapea o metodă  uscata  vă este de ajutor. Fără apă și fără substanțe chimice
Cum să îndepărtați rapid o pată de grăsime de pe canapea o metodă uscata vă este de ajutor. Fără apă și fără substanțe chimice

Mulți oameni mănâncă în sufragerie, în timp ce stau pe canapea. Acest  obicei este foarte convenabil: vă puteți bucura de o cină cu familia și, în același timp, să vă uitați la televizor. Însă ce facem cu petele de grăsime inevitabile? Iată o metodă „uscata” de curățare, doar cu mălai, fără apă și fără substanțe chimice.

Vorbim despre  picăturile de grăsime, care pot murdări canapeaua. Pentru gospodine, aceasta este o situație foarte neplăcută, deoarece este foarte dificil să elimine o astfel de pată de grăsime de pe canapeaua din stofă.

Multe persoane sunt sigure că este imposibil să îndepărteze o pată grasă de pe o canapea fără unelte speciale. Cu toate acestea, puteți curăța suprafața fără substanțe chimice. Și chiar și fără apă.

 

Ingredientul natural care parfumează păturile și plapumele fără spălare. Trucul care elimină mirosurile neplăcute și de umiditate

O substanța, care are capacitatea sa de a fi absorbi mizeria vă vine în ajutor. Trebuie să știți să  nu orice produs o poate face. O alegere proastă ar fi produsele care ele singure pot lăsa urme pe canapea. Prin urmare, curățarea mobilierului cu cărbune activ nu merită.

Dar puteți folosi mălai. Înainte de a utiliza acest produs, mălaiul trebuie să fie ușor încălzit pe o tigaie uscată, fără urmă de ulei. 

 

Trucul cu care scăpăm rapid de mirosul de mucegai din dulapuri. Aveți nevoie de un ingredient pe care îl folosiți mereu în bucătărie

Presărați mălaiul pe pata de grăsime, apoi frecați bine cu acest absorbant. După câteva ore, trebuie să vă „înarmați” cu un aspirator și, în sfârșit, să curățați bine locul pătat.

După cum puteți vedea, pentru a îndepărta petele de grăsime de pe canapea, nu este necesar să efectuați o curățare umedă folosind substanțe chimice costisitoare.

Cum să speli rapid prosoapele de bucătărie cu mijloace ieftine și simple. Trucul care te scapă de toate petele

 

Mălaiul are şi alte întrebuinţări practice în casă şi te ajută să scapi mai uşor şi fără chimicale de petele dificile și de pe covor. Fie că e pată de cafea, de vin sau orice altceva, mălaiul poate fi folosit cu succes la curăţarea grăsimii şi a petelor de pe covoare. Presară mălai peste pată, lasă-l o perioadă, iar apoi îndepărtează cu ajutorul unei perii. 

 

Trucul simplu cu un cartof pentru a îndepărta petele de pe haine. Fără pic de efort, vei avea rufele impecabile!

 

De asemenea, înainte de a aspira covorul, și puțin amidon de porumb peste covor şi lasă pentru câteva minute. Aspiră apoi şi vei observa că amidonul a absorbit mizeria şi mirosul neplăcut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel