INCREDIBIL. Tânără, căutată timp de 12 ore. A spus că este RĂPITĂ

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Timp de 12 ore, mai mulţi poliţişti şi jandarmi din judeţul Olt au încercat să găsească o fată care a sunat la 112 şi a spus că a fost sechestrată într-o casă din Caracal, refuzând să ofere date de identificare. Când a fost găsită, fata a spus că a vrut să facă o glumă şi a fost amendată.

Potrivit IPJ Olt, o fată a sunat duminică, în jurul orei 13.00, la 112, spunând că a fost sechestrată într-o locuinţă de pe raza oraşului Caracal, însă a refuzat să ofere date de identificare.

Astfel, 20 de poliţişti din Caracal, sprijiniţi de forţe ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, au început căutarea fetei.

„Operaţiunea a durat aproximativ 12 ore, în condiţiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informaţii care ar fi putut fi exploatate, la final constatându-se că aspectele sesizate nu s-au confirmat", au transmis poliţiştii.

Tânăra a fost găsit, are 17 ani şi este din Caracal, iar în momentul în care a fost întrebată de ce a apelat la 112 fără să aibă motiv, aceast a spus că a făcut o glumă.

La ora transmiterii acestei ştiri, tânăra este la sediul Poliţiei Caracal, pentru audieri şi a primit o amendă de 500 de lei, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel