Incredibil. De la Nădlac ajungi mai ușor la mare ocolind România, decât străbătând-o. Iată traseul

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

După realizarea tronsonului care leagă Bihorul de restul Europei, un internaut arată un lucru extrem de interesant: aceștia pot ajunge la mare mult mai lejer ocolind România prin Ungaria, Serbia și Bulgaria, decât traversând țara noastră.  

"Bihorenii care vor să meargă pe autostradă la mare, pot folosi ruta Debrecen - Budapesta - Szeged - Novi Sad - Belgrad - Nis - Sofia - Plovdiv - Burgas, că ai noștri patrioți n-au fost în stare de nimic, și e mai ușor de ocolit țara, decât s-o străbați," este mesajul lui Robin Molnar.

Chiar dacă timpul este unul mai îndelungat, șoferii pot conduce mult mai relaxat, doar pe autostrăzi. Pe ruta prin România sunt de traversat mai multe zone fără autostrăzi precum Sibiu-Pitești cu temuta Vale a Oltului, acolo unde sunt blocaje aproape tot timpul și se produc o mulțime de accidente. Un alt impas major este traversarea centurii Bucureștiului. 

De asemenea, folosind Google Maps se poate observa că este mult mai ușor de ajuns la Burgas în Bulgaria ieșind din România, decât traversând-o, cu toate că traseul este unul cu aproximativ 200 de kilometri mai scurt prin țara noastră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel