Inconștiența la volan i-a ucis copilul de 4 ani. O mamă româncă a condus fără permis și s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Doi români și-au pierdut viața într-un accident rutier. A treia victimă, preluată de un elicopter SMURD
Doi români și-au pierdut viața într-un accident rutier. A treia victimă, preluată de un elicopter SMURD

Tragedie în judeţul Caraş-Severin, după ce o tânără de 27 de ani s-a urcat la volan deşi nu avea permis. 

Poliția Stațiunii Băile Herculane a fost sesizată, sâmbătă, despre un accident rutier produs pe un drum județean din Caraș-Severin, localitatea Cornereva, o maşină răsturnându-se într-un pârâu.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că la volanul autoturismului s-a aflat o femeie de 27 de ani, din Cornereva, care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Astăzi (ieri. n.r.), la ora 12.00, Poliția Stațiunii Băile Herculane a fost sesizată cu privire la un accident rutier produs pe DJ 608. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat un autoturism răsturnat într-un pârâu de pe marginea DJ 608, în localitatea Cornereva.

Ulterior, a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul, o femeie de 27 de ani din localitate, care din verificări s-a stabilit că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În momentul producerii accidentului, în autoturism s-ar fi aflat cei 4 copii minori ai femeii, unul dintre aceștia, în vârstă de 4 ani, fiind grav rănit, echipajul medical care a preluat minorul constatând decesul acestuia după efectuarea manevrelor de resuscitare”, au mai transmis reprezentanții Poliției Caraș-Severin, potrivit Observator.

 

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după accidentul din Cornereva

 

Din fericire, ceilalți trei copii nu au fost răniți. Femeia de 27 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În prezent s-a dispus necropsia pentru stabilirea cauzelor decesului minorului, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel