Incident aviatic la Suceava: Două avioane s-au ciocnit între ele înainte de decolare - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Incident pe Aeroportului Internaþional ”§tefan cel Mare ” din Suceava. Doua avioane Wizz Air s-au ciocnit, iar ambele zboruri au fost amânate. Este vorba de cursele spre Dortmund (Germania) și Bergamo (Italia). Avionul de Bergamo era parcat, în vreme ce cursa spre Dortmund era deja în deplasare spre decolare.

Un incident de aviaţie a avut loc, marţi, pe platforma de îmbarcare/debarcare a Aeroportului "Ştefan cel Mare'' din Suceava, fiind vorba de atingerea uşoară între aripile a două aeronave ale companiei Wizz Air, au anunţat reprezentanţii aeroportului pe site-ul instituţiei.

Sursa citată precizează că una dintre aeronave urma să efectueze cursa Suceava - Dortmund. Pasagerii care trebuiau să zboare spre Dortmund au fost debarcaţi în siguranţă, înregistrându-se doar pagube materiale.

Potrivit directorului Aeroportului Suceava, Ioan Măriuţa, în avionul ce urma să opereze zborul spre Dortmund se aflau 174 de pasageri care în prezent se află în aerogară şi se aşteaptă decizia operatorului aerian de a trimite un alt avion pentru efectuarea cursei.

O anchetă demarată în caz va lămuri care au fost cauzele şi împrejurările în care s-a produs incidentul aviatic.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel