Încercau să intre fraudulos în România. Trei cetățeni străini, depistaţi la frontiera de vest

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
cetateni_straini_vama_nadlac
cetateni_straini_vama_nadlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, judeţul Arad, au depistat trei cetăţeni străini, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei. 

 

În data de 19.06.2020, în jurul orei 02.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac – I.T.P.F. Oradea au observat, în zona de responsabilitate, trei persoane care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Acestea au fost depistate la aproximativ 200 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, în timp ce se deplasau pe jos, spre frontiera cu Ungaria, fiind reţinute imediat şi conduse la sediul Sectorului P.F. Nădlac, pentru cercetări.

Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt trei cetăţeni din Maroc, solicitanți de azil în România, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani. Aceştia au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor trei persoane, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel