Incendiu uriaș în Parcul Industrial din Cluj-Napoca. S-a emis avertizare Ro-Alert

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Incendiu uriaș în Parcul Industrial din Cluj-Napoca. S-a emis avertizare Ro-Alert.
Incendiu uriaș în Parcul Industrial din Cluj-Napoca. S-a emis avertizare Ro-Alert.

Un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din Parcul Tetarom 1, de pe Tăietura Turcului, în municipiul Cluj-Napoca. Hala are o suprafață de circa 600 de metri pătrați, iar în incintă desfășoară activități comerciale mai multe firme. Fumul este vizibil în tot orașul.

Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj Ro-Alert, în care sunt anunțați în legătură cu acest incendiu și sunt sfătuiți să rămână în case: "Incendiu hală în municipiul Cluj-Napoca în parcul tetarom 1 (Taietura Turcului) cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor ISU Cluj". 

La fața locului intervin patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD. Potrivit Digi24.ro, nu sunt anunțate victime până în acest moment. Hala are o suprafață de aproximativ 600 de metri pătrați, iar înăuntru funcționează mai mulți operatori economici.

 Deocamdată nu sunt anunțate victime.  „Nu sunt informații până acum referitoare la existența unor elemente care prin natura lor să degajeze gaze toxice. S-a transmis mesaj RoAlert privind degajările abundente de fum către terminalele mobile din municipiul Cluj-Napoca și localitatea Baciu”, anunță ISU Cluj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel