Dâmbovița. Incendiu de proporții la o hală de producție a polistirenului. RO-ALERT: Degajări mari de fum

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV (Sursa: Agerpres)
Foto ILUSTRATIV (Sursa: Agerpres)

Pompierii intervin, luni dimineață, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hala de producție polistiren din localitatea Mija, comuna IL Caragiale. Având în vedere degajarile mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populația din zonă.

Conform ISU Dâmbovița au fost mobilizate pentru stingerea incendiului forțe și mijloace de la Detașamentul Moreni 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ambulanță SMURD și de la Detașamentul Târgoviște 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 autospecială de intervenție cu apă.

Sosiți la locul incendiului pompierii au constatat ca focul se manifestă în interiorul halei de producție pe o suprafață de aproximativ 400 mp cu degajări mari de fum. Incendiul este localizat și se acționează pentru lichidarea acestuia. Nu sunt înregistrate victime.

Având în vedere degajarile mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populația din zona pentru luarea unor masuri de autoprotectie. Se recomandă închiderea geamurilor, a ferestrelor și oprirea aparatelor de climatizare și ventilație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel