Incendiu tragic în Botoșani: Locuință distrusă de flăcări, bărbat găsit carbonizat alături de tatăl său

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Incendiu tragic în Botoșani: Locuință distrusă de flăcări, bărbat găsit carbonizat alături de tatăl său / Foto: Captură video youtube
Incendiu tragic în Botoșani: Locuință distrusă de flăcări, bărbat găsit carbonizat alături de tatăl său / Foto: Captură video youtube

O tragedie a avut loc în Botoșani, când o locuință a fost complet mistuită de flăcări. În urma incendiului devastator, un bărbat a fost găsit carbonizat, iar tristul incident a avut loc în propria sa casă, unde se afla și tatăl său.

Situația dezastruoasă a avut loc într-o locuință din Botoșani, unde flăcările s-au răspândit rapid și au distrus complet clădirea. În mod tragic, un bărbat a fost găsit carbonizat în interiorul casei, iar ancheta preliminară indică faptul că acesta ar fi incendiat intenționat propriul său cămin.â

Incidentul tragic a avut loc în localitatea Epureni, în această dimineață. Alarma a fost declanșată puțin după ora 06:00, semnalând izbucnirea unui incendiu. Din primele investigații, se presupune că incendiul a fost provocat intenționat prin folosirea unei surse de aprindere.

 

Bărbatul găsit carbonizat în propria locuință ar fi incendiat-o intenționat

 

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost descoperit carbonizat în propria sa locuință, care era cuprinsă de flăcări. În aceeași clădire, tatăl său se afla de asemenea. Din fericire, bătrânul a reușit să supraviețuiască, dar a fost transportat la spital cu arsuri grave pentru îngrijiri medicale urgente și tratament specializat.. Primele cercetări sugerează că bărbatul ar fi provocat intenționat incendiul.

Flăcările s-au răspândit rapid, blocând bărbatul în interiorul casei. Din nefericire, eforturile de salvare nu au putut să-l ajute și a fost găsit carbonizat în urma incendiului devastator.

 

Tatăl său în vârstă de 73 de ani se afla în incinta casei

 

"La caz s-au deplasat două echipaje din cadrul Staţiei de Lucru Săveni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă aparţinând SAJ, dar şi poliţişti. Pompierii au constatat că locuinţa ardea în totalitate, iar proprietarul casei, în vârstă de 73 de ani, era în curte. Acesta a fost preluat şi transportat la spital de echipajul SAJ, deoarece prezenta arsuri pe mâini şi faţă. Întrucât existau informaţii că fiul proprietarului nu a reuşit să iasă din interior, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere. Din nefericire, bărbatul de 37 de ani a fost găsit carbonizat, în interiorul casei, într-una dintre camere", au declarat oficialii ISU.

Autoritățile locale, împreună cu forțele de ordine, au demarat o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale incendiului și motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la un astfel de gest tragic. Este esențial să se obțină claritate cu privire la intențiile sale și să se ofere sprijin familiilor afectate în aceste momente extrem de dificile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel