Incendiu puternic la o hală, lângă București. Pompierii se luptă și acum cu flăcările

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Un incendiu violent a izbucnit recent lângă București. O hală întreagă situată între Bragadiru şi comuna Cornetu este mistuită de focul puternic chiar în aceste momente. La fața locului au fost chemate 10 echipaje de pompieri și de prim-ajutor care abia fac față.

O seară plină de spaimă și fum pentru angajații unei spălătorii de haine din apropierea capitalei. De după amiază a pornit un incendiu destul de agresiv în clădirea în care lucrau, provocând daune majore.

Mai exact, este vorba despre o hală de 2000 de metri pătraţi. Aceasta se află între Bragadiru şi comuna Cornetu, de lângă Bucureşti și arde chiar și în momentul de față. Pompierii au ajuns la fața locului cât de repede s-a ptut, însă flăcările erau deja destul de extinse.

 

Cum a luat foc clădirea

 

Conform primelor informații transmise de ISU Ilfov, incendiul a pornit într-o cameră de 50 de metri pătrați cu degajări mari de fum și s-a extins treptat. Din nefericire, materialul clădirii a făcut în așa fel încât spălătoria de haine a fost cuprinsă de flăcări în scurt timp.

Localnicii au văzut imediat flăcările și au fost cei care au alertat autoritățile, apelând numărul unic de urgență 112. Nu la mult timp după, au apărut la fața locului, 9 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări și două echipaje SMURD.

 

Focul nu a fost stins nici până în prezent

 

Deși flăcările nu au reușit să fie încă stinse, pompierii luptându-se cu focul, există informații despre oamenii care lucrau acolo. Echipajele aflate la fața locului au declarat că nu există victime și totul este sub control.

„În hală sunt depozitate materiale ușor inflamabile. Se intervine cu 9 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 2 autoscări, 2 mașini de descarcerare SMURD”, au transmis cei de la ISU Ilfov.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel