Incendiu la o policlinică din județul Argeș. Trei pacienți au fost evacuați

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un incendiu a izbucnit luni la o policlinică din orașul Costești, județul Argeș. Cinci persoane, printre care și și trei pacienți, au ieșit din clădire și nu au fost rănite.

Incendiul a izbucnit în zona acoperișului. La fața locului, intervine Secția de Pompieri Costești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Totodată, au fost solicitate în sprijin o autoscară și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la detașamentele Pitești și Bradu.

Salvatorii au anunțat că nu sunt victime. Din primele informații, din clădire s-au evacuat pe cont propriu cinci persoane, printre care și trei pacienți.

Pe 2 ianuarie, un incendiu a izbucnit la un spital din Satu Mare.  Focul ar fi izbucnit de la un pacient care ar fi fumat în fața scărilor pe un hol.

 

Incendiu la un spital in Satu Mare. Focul ar fi pornit de la un pacient care a fumat

Pompierii din Satu Mare au intervenit, pe 2 ianuarie, la un spital din oraș în urma unei alarme de incendiu. Focul ar fi izbucnit de la un pacient care ar fi fumat în fața scărilor pe un hol, iar mucul de țigară a aprins niște hârtii. Fumatul în spital este strict interzis.

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere, dar până la sosirea echipajelor, flăcările au fost stinse de angajații unității medicale.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 17:00 în clădirea Spitalului Vechi din Satu Mare, la secția de medicină internă. Ajunși la fața locului pompierii au constatat că au ars mai multe cartoane și hârtii pe holul secției, dar focul reușise să fie stins de angajații spitalului cu ajutorul unui extinctor. Nu există victime sau pagube importante. De asemenea, nu au fost persoane evacuate. Pompierii s-au asigurat că nu există pericolul reaprinderii.

Anul trecut au avut loc 11 incendii în spitalele din România 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel