Incendiu într-un bloc de locuințe. Zeci de români au fost evacuați

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Incendiu într-un bloc din Iași. Toate persoanele din interior au fost evacuate
Incendiu într-un bloc din Iași. Toate persoanele din interior au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit vineri seara într-un apartament dintr-un bloc din Sibiu. 45 de persoane au fost evacuate.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii au intervenit, vineri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de pe strada Ștefan cel Mare din Sibiu.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD și trei autospeciale de stingere cu apă și spumă dintre care o autoscară.

În mod preventiv s-a dispus evacuarea a aproximativ 45 de persoane din bloc. Incendiul a fost stins de pompieri. A ars apartamentul în totalitate și bunurile materiale aflate în acesta și s-a deteriorat din cauza fumului casă scării.

O femeie de circa 60 de ani din bloc a suferit un atac de panică și o ușoară intoxicație cu fum și a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al unei lumânări lăsată aprinsă nesupravegheată, susțin pompierii.

O altă femeie, în vârstă de 69 de ani din localitatea Slobozia a fost intoxicată cu fum după ce casa i-a luat foc, pe 17 februarie, ea primind îngrijiri medicale la faţa locului.

 

Româncă, de 69 de ani, intoxicată cu fum, după ce casa i-a luat foc, la Giurgiu

 

O femeie în vârstă de 69 de ani din localitatea Slobozia a fost intoxicată cu fum după ce casa i-a luat foc, joi seară, ea primind îngrijiri medicale la faţa locului.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină pentru stingerea unui incendiu în localitatea Slobozia, judeţul Giurgiu, după ce o casă a luat foc. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o cisternă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ ", a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Echipajele de salvatori au constatat că proprietara locuinţei, o femeie în vârstă de 69 de ani, a fost intoxicată cu fum. Aceasta a fost preluată de paramedici şi primeşte îngrijiri medicale la faţa locului. Incendiul se manifestă la acoperiş, dar şi în interiorul locuinţei, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel