Bloc evacuat, după un incendiu provocat de câțiva români care au făcut un grătar la etajul 4 al imobilului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un incendiu a izbucnit duminică într-un bloc din orașul Tecuci. Zeci de persoane au fost evacuate, iar pompierii au stabilit că focul a fost provocat de un grătar făcut la etajul 4 al imobilului.

Un incendiu a izbucnit duminică după-amiază într-un bloc din municipiul Tecuci, pompierii care au intervenit la faţa locului evacuând o femeie de 60 de ani, imobilizată într-un scaun cu rotile, şi o minoră de 12 ani, în timp ce alte 20 de persoane au ieşit singure din imobile, informează ISU Galaţi.

Incendiul a izbucnit într-o încăpere, situată la etajul 4, folosită ca spațiu de depozitare. Cele 20 de persoane autoevacuate, locuiesc la etajele 3 și 4.


"În momentul în care au ajuns la locul intervenţiei, pompierii au constatat că incendiul se manifesta într-o încăpere, situată la etajul IV, folosită ca spaţiu de depozitare. Salvatorii au evacuat o femeie de 60 de ani, imobilizată în scaun cu rotile, şi o fată de 12 ani. Alte 20 de persoane, care locuiau la etajele III şi IV, s-au autoevacuat", au informat reprezentanţii ISU Galaţi.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, iar incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la un grătar folosit şi lăsat nesupravegheat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel