Incendiu devastator. Trei copii români au ajuns la spital și zeci de persoane au fost evacuate

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Patru persoane au fost transportate la spital și zeci cetățeni au fost evacuați, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament din Giurgiu. Printre victime sunt doi copii de trei și șase ani și un adolescent de 16 ani.

Incendiul a izbucnit la etajul al treilea al unui bloc situat pe șoseaua Alexandriei din municipiul Giurgiu. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de descarcerare.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent, cu flacară deschisă în apartamentul situat la etajul al treilea. În interior nu se aflau persoane, ușa fiind deschisă. Deoarece pe scară era foarte mult fum, iar temperatura era ridicată din cauza flăcărilor, au fost evacuate toate apartamentele. Printre cei evacuați de pompieri sunt trei copii cu vârste cuprinse între trei și șapte ani și nouă adulți. Locatarii de la etajele 1 și 2 s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.

Echipajele de ambulanță au preluat doi copii în vârstă de trei și șase ani, un adolescent de 16 ani și un bărbat în vârstă de 86 de ani, intoxicați cu monoxid de carbon. Aceștia au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportați la UPU Giurgiu, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel