Incendiu de vegetație în Mehedinți. Au ars mai multe gospodării: „Au luat foc toate, casă, maşină, animale”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Incendiu de vegetaţie în România. Patru case şi alte 17 clădiri au fost afectate. Focul s-a răspândit până la cimitirul din Devesel
Incendiu de vegetaţie în România. Patru case şi alte 17 clădiri au fost afectate. Focul s-a răspândit până la cimitirul din Devesel

Incendiul violent de vegetație uscată care a izbucnit, luni după-amiază, în Devesel, județul Mehedinți, a afectat 7 gospodării.

Până în acest moment, incendiul a afectat 7 gospodării. La 4 dintre acestea au fost afectate diverse bunuri, precum garduri sau anexe, iar la 3 sunt afectate și casele de locuit.

În continuare, pompierii mehedințeni fac eforturi susținute pentru lichidarea mai multor focare de incendiu. Ei asigură protecția caselor de locuit și încearcă să împiedice propagarea incendiului.

„Situația este sub control, la acest moment, incendiul este localizat, fără a exista riscul de propagare la alte gospodarii”, anunță ISU Mehedinți.

Pentru lichidarea incendiului au fost chemați de acasă mai mult pompieri liberi.

 

„Ce dezastru mai mare există?”

 

Un bărbat din satul Scăpău și-a pierdut agoniseala de-o viață, după ce flăcările i-au distrus casa, maşina, căruţa şi animalele. Potrivit Antena 3, în câteva zeci de minute, întreaga gospodările a acesuia s-a transformat în scrum. Omul a reuşit să salveze o singură găină din curte. 

„Nu mai am nimic, doar ce e pe mine şi ce am în mână. Au luat foc toate, casă, maşină, animale. Ce dezastru mai mare există?”, a declarat bărbatul, potrivit sursei citate.

Pompierii fac eforturi susținute pentru lichidarea mai multor focare de incendiu. Ei asigură protecția caselor de locuit și încearcă să împiedice propagarea incendiului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel