Incendiu Constanța. Femeia care a murit intrase să-și recupereze amintirile cu fiul ei, mort de o lună în Olanda: „Nu sări, nu sări!“ (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie din Constanța şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit incendiu ce a izbucnit în apartamentul ei. Femeia de 57 de ani s-a aruncat de pe balcon de frică să nu moară arsă de vie, dar căzătura i-a fost fatală. Ea intrase în casa în flăcări pentru a-și recupera laptopul și câteva din amintirile cu fiul ei, mort la 28 de ani în Olanda, luna trecută.

De jos, soţul a privit neputincios cum soţia sa cade în gol, deşi a strigat disperat să nu facă asta. „Nu sări, nu sări! se aude pe filmare cum îi strigă bărbatul femeii, de jos, în timp ce ea era aplecată peste balcon și se pregătea să sară. Bărbatul a suferit şi el arsuri pe faţă, dar este în afara oricărui pericol.

Pe Facebook, oamenii povestesc că femeia şi soţul ei au fost scoşi pe uşă de către pompieri, dar că ea s-a reîntors să-şi ia laptopul, acolo unde avea toate amintirile cu fiul ei, dar și date importante de la serviciu, femeia fiind contabil autorizat. Deocamdată, acestea rămân doar supoziţii, până la un comunicat oficial.

Din primele date, în apartament se aflau doar cei doi soţi. „Echipa de intervenție a urcat pe casa scării la apartament și a deschis ușa pentru a elibera apartamentul de persoane. Până să ajungă echipa la etaj, femeia ar fi sărit, într-un moment de panică, de la geam. Din apartament a fost scos soțul femeii”, a declarat Cristian Mihai Amarandei, inspectorul șef de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța.

Fiul familiei, mort în urmă cu o lună în Olanda

 

Mihăiță, fiul celor doi soți, a decedat în urmă cu o lună, în Olanda. De atunci, apartamentul Simonei și a lui Mitică se transformase într-un altar unde își plângeau fiul, pe care nu au apucat să îl mai vadă în viață. Din Olanda au fost informați că a făcut stop cardio-respirator, dar încă nu au intrat în posesia actelor oficiale... 

„Uitați-vă pe filmare că au luat furtunul și nu dădeau drumul. Le-au zis de 4-5 ori: dați drumul la furtun! Se putea să fie mai mică paguba. Ei stăteau jos, erau lângă mine și ea era sus acolo, nu aveau nicio saltea, nimic. Vedeau cum stă acolo și țipa... și ea și-a dat drumul. Mergeam împreună afară, dar ea s-a întors după laptop și probabil că nu a mai reușit să iasă pe ușă și s-a dus pe balcon. Fiul nostru a murit în Olanda, avea 28 de ani. Stop cardiac... Nu știm nici acum că nu am primit actele să le vedem“, a declarat Mitică S., soțul femeii care a murit astăzi la Constanța. Mihăiță, băiatul de 28 de ani al familiei din Constanța, în medalion foto dreapta.

Citește și: Soțul româncei care s-a aruncat de la geam pentru a se salva din incendiu, mărturii cutremurătoare: „Fiul nostru a murit în Olanda”

La o primă evaluare, incendiul ar fi pornit de la mai multe lumânări lăsate aprinse. Femeia obişnuia să aprindă lumânări în memoria fiului lor pe care l-au pierdut luna trecută, a mai spus şeful ISU.

Contactat de presa locală, Cristian Mihai Amarandei,  a declarat că intervenția de pe bulevardul Mamaia s-a desfăşurat conform protocolului.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel